joi, 31 august 2017

Uriprev plicuri pret

Uriprev plicuri Prezentare : cutie cu plicuri a cate g ATENTIE ! Pretul afisat este pentru singur plic din cutia cu plicuri ! Uriprev de la Hyllan este un supliment alimentar ce contribuie la buna functionare a tractului urinar.

Se administreaza in caz de infectii ale aparatului urinar si in . Uriprev Acut (capsule) ,Uriprev (plicuri), Uriprev Fito (ceai). Cumpara acum Uriprev x plicuri de la Hyllan Pharma de la farmacia online eFarma.

Uriprev x plicuri de la Hyllan Pharma este la cel mai bun pret. Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei. Acest pachet contine: cutie Hyllan Uriprev (plicuri)cutie Ceai diuretic. Uriprev se prezinta sub forma de pulbere in plic ce asigura o administrare facila si o eliberare rapida si eficienta a substantelor active, exact acolo unde este . Hyllan Uriprev (plicuri) + Ceai diuretic (grame) pachet promotional. Uriprev, pliculete, Hyllan este in oferta farmaciei la pretul de lei.


Profita de pretul accesibil pentru produsul Uriprev, pliculete, Hyllan si comanda acum! Producător: Hyllan Pharma Cod produs: 1252.

Pret cu ridicata, -, Comanda acum la. Pentru femei-Infectii urinare-UriPrev Acut x capsule Hyllan. Urinal Hot Drink x plicuri Walmark.


Uriprev Complex Hyllan Uriprev Complex Hyllan Indicatii: In faza acuta a. Cutie colectiva cu: Uriprev Acut capsule, Uriprev plicuri, Uriprev Fito g. Hyllan Uriprev plicuri contribuie la buna functionare a aparatului urinar. Fabiol SA Romania Pentru mai multe informatii, consultati Hyllan Uriprev Prospect . Indicatii: Adjuvant in tratamentul infectiilor de tract urinar. Previne recidivele de infectii ale aparatului urinar.


Aria terapeutica Ginecologie, Urologie Prezentare Cutie colectiva cu capsule in Uriprev Acut, plicuri in Uriprev si g ceai in Uriprev Fito Compozitie . De acum inainte toate cumparaturile le vei face la cel mai bun pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare