luni, 28 august 2017

Pulverizator ulv

ULV-ul este un generator de ceata rece utilizat pentru dezinsectie si dezinfectie pulverizand solutii pe baza de apa cu glicol. ULV Igeba Nebulorotor este un echipament de dezinsectie produs din termoplastice rezistente avand un motor electric puternic un volum de aerosoli, alimentat . Echipamente fogger si atomizoare, pompele mecanice sunt solutii mobile de imprastiere si depunere a substantelor insecticide si dezinfectante prin ceata calda .

Swingtec Fontan Turbostar este un pulverizator de ceata rece ULV cu sistem de ventilator, reglabil pe inaltime si cu un rezervor de solutie cu capacitatea de 34 . Alimentare: motor electric de 2V-Hz. Generatorul ULV VectorFog C1este un. Lista de preturi pentru aparetele pentru dezinsectie si dezinfectie, incluzand foggere (generatoare de ceata calda), pulverizatoare de ceata rece (ulv), pompe .

Nebulizator ULV manual – Generatorul de ceata electric ce se utilizeaza pentru tratamente de dezinfectie si deparazitare in sectoarele civil, industrial si agricol. VectorFog C1este un model compact de fogger ULV, dar printre cele mai puternice aparate de pe piata.

Este echipat cu o valva solenoida din teflon si un . Deoarece ne aflam la rubrica “DO IT YOURSELF”, acest articol se adreseaza persoanelor care decid sa efectueze un tratament de dezinsectie la exterior in . Pulverizator cu aer comprimat din oţel inoxidabil, dotat cu o supapă de siguranţă care. Pe lângă concentratele ULV, pulverizatorul poate fi folosit. FLEX A LITE (modelul 2600) este un aplicator de mana pentru tratamente ULV.


Setarea duzei la nivelurile cele mai mici este foarte eficient . Aparatura deratizari dezinsectii dezinfectii. Generator ULV Igeba U-HD-E, motor de 4KW (3X4V), flux aer 200. Dizolvă lichidele în particule foarte mici şi garantează astfel o bună . Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune.


Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare