vineri, 11 august 2017

Zdrobitor desciorchinator eno 3 inox

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO cu motor sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor pentru utilizare fiind . Cel Mai Bun PRET pentru Eno Inox Manual, Zdrobitor Desciorchinator il vei gasi online la Magazia Lu' Costica!

Specialistul Costica iti pune la dispozitie . Cel Mai Bun PRET pentru Eno Inox cu Motor, Zdrobitor Desciorchinator il vei gasi online la Magazia Lu' Costica! Zdrobitor-desciorchinator electric cu buncăr înclinat și agitator, folosit in gospodarie pentru cantități mici de struguri.

In prima faza strugurii sunt zdrobiti apoi se . Zdrobitor - desciorchinator Eno Inox - Zdrobitor - desciorchinator folosit in vinificatie la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Zdrobitor - desciorchinator folosit in vinificatie la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.

Zdrobitor-desciorchinator electric cu buncăr și agitator înclinat, folosit . Zdrobitor cu desciorchinator, manual, cuva si tambur inox, ZSD-01. Eno Zdrobitor desciorchinator Smalto Manual 47-800-521. Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Este fabricat integral din inox alimentar. Inoxul folosit este inox alimentar AISI 304.


Zdrobitor - desciorchinator ENO Electric, Inox a mai fost adaugat in. Zdrobitor - desciorchinator cu motor ENO Inox. Motor electric alimentat la 220V, facut complet din inox conform pentru domeniu alimentar AISI 304.


ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO INOX - 28Lei, Scule Si Unelte, Zdrobitor struguri. Zdrobitorului desciorchinator ENO are o productivitate superioara celor din gama ENO cu motor. Detalii produs Zdrobitor - desciorchinator folosit in vinificatie la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare