marți, 11 septembrie 2018

Afis protejarea naturii

Tema: Confectionati un afis care sa reprezinte un indemn la protejarea naturii. Realizaţi afişe prin care să îndemnaţi la protejarea naturii. Afis indemn protejarea naturii,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor de apa,Poluarea apei,Protectia mediului - ecologie,Federatia Europarc,Parcul nat .

Am de facut un fel de afis cu protejarea mediului inconjurator. N'am nicio idee despre ce as putea face. Nume proiect: „PROTEJAREA NATURII, PROTEJAREA VIEŢII”. DENUMIREA PROIECTULUI PROTEJAREA NATURII-PROTEJAREA VIEŢII 3.

Ei au creat, de asemenea, si afise sugestive care vorbesc despre necesitatea protejarii naturii si despre pericolele poluarii, pericole la care este expusa intreaga . Organizati o excursie in mijlocul naturii,cu familia sau un grup de prieteni. Protecţia naturii devine tot mai mult una din cele mai importante preocupări. Unitatea de invatare Mediul inconjurator si protejarea lui.


O1: să numească acţiuni de protejare a mediului din anumite situaţii date;. O4:să realizeze afişul prin folosirea de indicatori care să promoveze protejarea . Title: Protejarea naturii, prezent si viitor Author: Aimee, Name:. Osa redacteze in echipa un “cod al prietenului naturii” pe baza.


Promovarea campaniei de salubrizare selectiva prin afise.

Protejarea mediului este fundamentală în zilele noastre. Trebuie să ne gândim atât la noi, cât şi la nevoile viitoarelor generaţii. WWF-România: dezbatere cu elevii bucureșteni pentru protejarea. Includerea pădurilor virgine în tipul funcţional I (TI) - Păduri cu funcţii speciale pentru ocrotirea naturii, pentru care, prin lege, este interzisă orice . Masuri educativ ecologice si diseminarea informatiilor despre ariile protejate. Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protecţia naturii.


Afişul proiectului Măsuri educativ-ecologice şi diseminarea informaţiilor . De asemenea și cei mici și-au exprimat viziunea lor despre natură prin. Afise si pliante publicate pe tema protectiei mediului. Gospodărirea rațională a resurselor;; Reconstructia ecologică a mediului;; Evitarea poluării mediului;; Evitarea dezechilibrului prin conservarea naturii; . Pădurea reprezintă o podoabă a naturii; ea reprezintă viața și.


Prin urmare, protejarea naturii, împădurirea zonelor defrișate, economisirea resurselor naturale sunt necesare! Activi pentru protejarea naturii sălbatice din Carpaţi” organizată .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare