luni, 10 septembrie 2018

Dozator sapun lichid cu senzor dettol

Pachetul include un dispenser si o rezerva de sapun lichid. Instructiuni de utilizare: A se utiliza numai pentru Dettol No-Touch Dispenser automat cu senzor . Dozator automat sapun lichi Dettol.

Instructiuni de utilizare: A se utiliza numai pentru Dettol No-Touch Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid. Dispenserul Dettol No Touch ajută la oprirea răspândirii bacteriilor. Simte automat mâinile şi elimină cantitatea portivită de săpun lichid.


Dettol va propune noul dozator de sapun lichi ce incurajeaza spalatul pe maini frecvent.

Dezvoltat pe baza unui senzor inteligent, dozatorul va elibera . Alte produse pentru igiena copiilor Produse Asemanatoare cu: Dettol No-Touch Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid - PRET incepand . Pachetul include un dispenser, o rezervă de săpun lichid şi baterii AA. Când folosiţi Dettol No Touch vă ajutaţi familia să se spele eficient pe mâini şi să . Produse ingrijire corp - Dettol No Touch Fresh Citrusmix Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid - Dettol. DETTOL No Touch Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid. Producător: TRANS ROM TRADING 2000.


Este primul sistem de spalare a mainilor fara atingere - Fara atingere = Fara bacterii. Este primul produs de pe piata cu senzor pentru maini.

Sfat de utilizare: Instructiuni de utilizare: A se utiliza numai pentru Dettol No-Touch Dispenser automat cu senzor pentru sapun lichid. Dispenser sapun pentru bucatarie Grohe pentru săpun lichi recipient de depozitare de 0. Dettol No Touch aparat senzor si rezerva de castravete 250ml. Dozator de sapun lichid cu senzor Magic Soap VC1419. Usor de folosit de catre oricine, poate fi alimentat cu sapun lichi detergent de vase, sanitizer, etc. Dozator sapun lichid cu senzor si display RD 350.


Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Produse ingrijire corp - Dettol No Touch Dispenser automat cu senzor pentru săpun lichidSpălarea mâinilor este unul dintre cei mai importanţi paşi pe care . Sistemul inovativ cu senzor elimină cantitatea necesară de săpun pentru. Dettol, săpun lichid şi săpun soli disponibil în mai multe variante, te fereşte de . Ati auzit de dispenser de sapun lichi nu?


News flash, s-a invitat cel electronic, cu un senzor care ii transmite pompei cand sa porneasca si cat sapun sa toarne in manutele pline…. DOZATOR SAPUN CU SENZOR + REZERVA DETTOL, produs din gama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare