vineri, 14 septembrie 2018

Pantex brasov insolventa

Procedura de faliment a Pantex a fost deschisă în luna mai a anului trecut, după ce firma intrase în insolvență în 2010. Hotelul Pantex a fost vandut pentru milioane de euro - 19. Doua firme de insolventa din Brasov au avut venituri de peste un milion de lei in 2012.

Braşov (CUI l109996), publicată pe website-ul Ministerului de Justiţie. Buletinul Procedurĭlor de Insolvenţa . De vanzare hotel Pantex situat in zona centrala a Brasovului. Compania Pantex Brasov si-a anuntat, in aceasta saptamana, printr-un comunicat adresat Bursei de Valori Bucuresti, intrarea in starea de insolventa si a decis . Pantex SA, societate aflată în insolvenţă, au fost preluate . Cea de-a doua unitate medicală a Spitalului Sf. Mai multe imobile ale Pantex SA, societate aflată în insolvenţă, . Detaliul care te personalizează, SC Pantex SA este un important producător de pasmanterie din Romania, avand o productie foarte diversificata ce cuprinde . CITR, lichidatorul companiei Pantex, societate aflată în faliment de anul.


Totalul datoriilor Pantex SA la intrarea în insolvenţă a fost de 2772 . Doua grajduri in Rausor, comuna Mandra, Brasov. Cod: CIT649 termen limita de inscriere: zi pentru Licitatie la PANTEX S. Tribunalul Brasov a admis cererea de intrare in insolventa a producatorului de accesorii pentru confectii si marochinarie Pantex Brasov, potrivit .

Concret, compania Pantex Brasov si-a anuntat intrarea in insolventa. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa remis in aceasta . Casa de Insolvenţă Transilvania scoate la vânzare trei hoteluri din Poiana. Braşov, lichidatorul mai scoate la vânzare Hotelul Pantex, . Actiuni PANX - cotatii, dividende, grafice, date financiare, informatii companie si stiri despre PANX. Insolventa Trensilvarua Filiala Bucuresti SPRL prin publicarea convocatorului in. Pantex Braşov a intrat în insolvenţă, din cauza crizei.


Compania Pantex şi-a anunţat, la Bursa de Valori Bucureşti, intrarea în starea de insolvenţă. CASA DE INSOLVENTA TRANSILVANIA FILIALA BUCUREŞTI SPRL ÎN CALITATE DE FOST LICHIDATOR AL SC PANTEX S. Hotelul Pantex din centrul nou al Brasovului a fost scos la vanzare de catre Casa de Insolventa Transilvania, la pretul de pornire de 2 . Informaţii extinse: Stare ANAF, Debite restante, Insolvenţa, Dosare în justiţie, . Pantex Brasov administrator special Litigiu pe rol la fond. Pantex Brasov active Admite actiunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare