joi, 6 septembrie 2018

Noua dreapta azi

Partidul Noua Dreaptă, în calitate de partid de opoziţie extraparlamentară,. Noua Dreaptă se împotrivește ideilor de autonomie teritorială a Ținutului Secuiesc. Filiala Arad a Partidului Noua Dreaptă şi-a inaugurat azi, luni, februarie, noul sediu, pe strada Tribunul Dobra nr.

Noua Dreaptă Basarabia a întreprins o serie de acțiuni. Liderul Asociației Noua Dreaptă, mișcare ultranaționalistă de sorginte legionară, face demersuri. Dosarul nu a fost finalizat până astăzi.


Zestrea de formatiuni politice din Romania se imbogateste cu un nou partid – Partidul Noua Dreapta.

Partidul Noua Dreapta m-a chemat azi prin SMS sa demonstez impotriva homosexualilor. In replica, ii acuz public de urmatoarele: Folosirea abuziva a. Deci, tovarase Petrenco, cine are legaturi cu Noua Dreapta? Noua Dreaptă alături de protestatarii italieni agresați. Azi la Roma poliția italiană a bătut cu bestialitate un protestatar si a arestat alții. Sute de unionişti, membri ai Partidului Noua Dreaptă din România şi Republica Moldova participă astăzi la Chişinău la Marşul dedicat . Hotărârea Tribunalului București de recunoaștere a grupării Noua Dreapta ca partid a rămas, miercuri, definitivă și irevocabilă.


La ani de la infiintare, Asociatia Noua Dreapta are aceeasi soarta. NOUA DREAPTA te invita azi, la ora 11. NOUA DREAPTA in stiri, rezultatele cautarii dupa NOUA DREAPTA in cele mai importante stiri ale zilei si revista presei, NOUA DREAPTA in presa de astazi, . Asociația Noua Dreaptă au depus la Tribunalul București actele de înființare a unui partid . Partidul „Pentru Patrie”, al vechilor simişti, dar şi organizaţia Noua Dreaptă, a lui.


De altfel, această poziţie este susţinută şi astăzi de actualul lider al Mişcării . Constatăm astăzi cu regret cum protestele zecilor de mii de români, susţinute şi de mii de membri şi simpatizanţi ai Partidului Noua Dreaptă, . Peste o sută de membri ai Asociaţiei Noua Dreaptă au participat, duminică, la Cluj, la un marş din Piaţa Mihai Viteazul până în Piaţa Avram . Tribunalului Bucuresti de înregistrare a Partidului Noua Dreapta, pronuntata . Angel popescu noua dreapta arad - Arad. Filiala aradeana a Partidului Noua Dreapta a remis azi un comunicat de presa in care Presedintele Angel Popescu . Noua Dreapta te invita azi, la ora 11. Piata Victoriei, pentru a spune NU pretentiilor homosexualilor Monicai Macovei, membra fondatoare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare