luni, 24 septembrie 2018

Apartamente noi oradea iosia

Va punem la dispozitie apartamente noi de vanzare, in rate, cu sau camere, in cartierul Iosia din Oradea str Lapusului nr 21. De vanzare apartamente noi cu camere , cartier Iosia. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere.

ALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA! Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea!


Prezentarea detaliată a proiectului Complexul Iosia din Oradea - informații complete, album foto-video, poziționare pe hartă, date de contact dezvoltator.

Bloc finalizat, apartamente ocupabile imediat. Apartamente noi de vanzare, in cartierul Iosia, langa Kaufland. Cartier de apartamentele noi dotate cu centrală termică individuală pe gaz, aparat de aer condiționat și un sistem de casă inteligentă menit să î. Cora Imobiliare vine in atentia dumneavoastra, cu o gama variata de apartamente in constructie, in bloc nou.


Dispunem de o gama variata de apartamente, . Vânzari apartamente Oradea zona Iosia. Apartament de vânzare camere, în Oradea, zona Iosia . Apartament de vânzare camere, în Oradea, zona Decebal. Vânzari apartamente Oradea zona Iosia-Nord.

Apartament de vânzare camere, în Oradea, zona Iosia-Nord . Apartament camere de vanzare, zona Rogerius, Oradea,Bihor,Romania. Apartament camere de vanzare in Oradea, zona Iosia, Bihor, Romania. Anunțuri gratuite Apartamente de vânzare din Oradea, Bihor pe Lajumate.


Vanzare Apartament camere Iosia Oradea , Bihor 390€ Data Martie 2017. De vanzare, recent modernizat aprtial, este amplasat la etajul din 4. Alege-ti apartamentul dorit, dintre toate cele disponibile acum in orasul tau. Anunturi apartamente de vanzare Oradea direct de la proprietari sau de la agentii . Apartamente Noi de Vanzare Oradea - Complex Rezidential Iosia. Apartamente noi din Oradea Bihor zona Iosia - oferte apartamente noi Bihor de la particulari, agentii si dezvoltatori.


Descriere imobil: Inchiriere apartament cu camere situat in Oradea, Bulevardul. Descriere imobil: Inchiriere spatiu de productie situat la etajul unei cladiri noi pe . Apartamente noi in Ara Oradea - Apartamente Inteligente. Velenta (2); Iosia (2); Calea Clujului (1); Dealuri Oradea (1); Dragos Voda (1).


Inchiriez apartament camere pe Magheru, Magheru, Oradea. Inchiriez apartament doua camere zona decebal, Decebal, Oradea . Agentia imobiliara din Oradea - Hestia Imobiliare Oradea - va ofera urmatoarele servicii:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare