miercuri, 28 februarie 2018

Bogart construct

Bog'Art is a privately-owned Romanian construction company established in 19with its headquarters in Bucharest. Since its inception as a pioneer in the . Pagini similareBogART Construct - Cluj-Napoca, Bulevardul Decembrie 191 Nr.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Profesorul Mircea Petrina de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca sustine ca nu este in incompatibilitate, cu toate ca prin firma lui, Bogart Construct, a realizat o . Procurorii DNA Cluj sustin, in dosarul in care Sorin Apostu a fost trimis in judecata, ca societatea de arhitectura Bogart Construct era interfata . Contact Us Bogart Construction, Inc.

SC BOGART CONSTRUCT SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din . Timp de doua saptamani Centrul de Informare pentru Cetateni de pe str. Bog'Art - leader of the Romanian construction market - estimates a stabilization of turnover of 201 at the level of 1million euro, which was recorded during . Domeniul principal de activitate al BOGART CONSTRUCT S. CAEN: Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea . Date de identificare pentru BOGART CONSTRUCT ALPIN JUNIOR SRL.


Codul de identificare fiscala: 25688119.

Sorin Greu, directorul general al Bog'Art SRL - afacere controlată de către Raul Doicescu -, vorbeşte într-un interviu pentru Business Construct . Procurorii DNA au dezvăluit faptul că în cursul anului 20au fost zeci de firme care, pentru a obţine autorizaţia de constuire eliberată de . BOGART CONSTRUCT SRL - CUI 119539- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea. Over the past decade, Bogart Construction has become a premier general contractor in the retail construction industry.


Our exclusive focus on retail clients has . Compania BOG'ART, cu sediul în Bucureşti, este o firma privată înfiinţată în anul 1991. Evoluţia dinamică a firmei în această perioada a avut că activitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare