marți, 20 februarie 2018

Nufar detartrant

Detartranți Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din . Detartranți Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul Retail Audit pentru segmentul Detartranți pentru anul 2015 . Nufar Detartrant Clasic solutie anticalcar 800ml – 2buc.

Detartrant pentru curatarea toaletei si obiectelor sanitare din faianta nufar 1000ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte . Detartrant Nufar ultra-activ 7ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Detergenti pentru obiecte .

Cel mai mic pret pentru Nufar Detartrant Clasic 10ml la numai 7. Produse la promotie in categoria Detergenti universali. Cumpara Detartrant 1l Nufar online de la eMAG la pret avantajos. Curăţă şi îndepărtează depunerile de calcar şi petele de rugină din interiorul vasului de toaletă şi de pe alte obiecte sanitare din faianţă, prin conținutul de acizi .

Detartrantul Nufar este conceput special pentru a curata obiectele sanitare din faianta. Actioneaza fara sa le zgarie si lasandu-le stralucitor de curate. Sfat de utilizare: Utilizare-dozare: Pentru deschiderea flaconului, respectati instructiunile de pe capac. Nufar - Detartrant - 7ml la RON. Afla detalii despre Nufar - Detartrant - 7ml si vezi parerile celorlalti.


Reduceri, promotii, oferte speciale la Produse de . Detartrant clasic 10ml Nufar: Curata si indeparteaza depunerile de calcar si petele de rugina din interiorul vasului de toaleta si de pe alte obiecte sanitare din . Pentru indepartarea depunerilor de calcar si petelor de rugina de pe vasul toaletei si alte obiecte sanitare. Nufar detartrant clasic este recomandat pentru curatarea si indepartarea depunerilor de calcar si a petelor de rugina + previne formarea depunerilor de piatra. Nufar Detartrant Wc Ultra Activ 750Ml Adauga la favorite Sterge din favorite.


Cod Produs: P-23178Marca: NUFAR. Cod intern: 5946035073020; Continut: detartrant; Cantitate neta: l; Prezentare: Flacon; Pastrare: A se utiliza . Cod intern: 5946035073006; Continut: detartrant; Cantitate neta: 8ml; Prezentare: Flacon; Pastrare: A .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare