marți, 13 februarie 2018

Model decont deplasare externa 2016

Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de. DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare .

Ordinul de deplasare (delegatie) serveste ca: - dispozitie catre persoana delegata sa efectueze deplasarea pe teritoriul tarii; - document pentru . Justificarea efectuarii deplasarii externe se face cu factura externa de cazare,. La întoarcerea din deplasare se înscriu în decont şi se depun . Ordinul de deplasare (delegatie) in tara din 2016.

Diurna legala 20este destul de usor de calculat daca ai acces la legislatia din. TOTAL: DE PRIMIT TOTAL: Control Financiar . Intrebare: Va rog sa prezentati un model de Decont de cheltuieli -cod 14-5-5. In consecinta, macheta formularului „Decont de cheltuieli (pentru deplasari externe)” cod 14-5-poate fi. Cum ii decontez- in lei la cursul din data cand aduce decontul , sau in valutele. Subiectul mesajului: formular decont chelt deplasari externe.


Formular tipizat Ordin de Deplasare Delegatie in Strainatate. Modele de contracte, formulare de contabilitate, tipizate juridice, documente pentru . Modelele documentelor financiar-contabile sunt cuprinse în anexa nr. Decontul de cheltuieli (pentru deplasari externe - Cod 14-5-5) - pentru deplasarile. La intoarcerea din deplasare, acesta depune decontul cu.


Decont de cheltuieli (pentru deplasari externe - Cod 14-5-5). In ceea ce priveste diurna externa, aceasta este reglementata de HG nr. Decontul de cheltuieli (pentru deplasari externe). Va rog sa-mi specificati modul de completare a decontului de cheltuieli ( pentru deplasari externe cod 14-5-). Documentul aproba aceste modele valabile din ianuarie 201.


Lista de inventariere, Ordinul de deplasare, Angajamentul de plata etc. Diurna pentru deplasări externe se acordă în valută, nu în lei. Ordin de deplasare și decont de cheltuieli dacă este cazul. Unde gasesc “Model decizie interna pt. Anexa formular decont deplasari externe.


Solicitare pentru deplasarea în străinătate în interesul serviciului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare