vineri, 16 februarie 2018

Tribunalul satu mare dosare

Număr, Dată, Obiect, Materie juridică, Stadiu procesual. Imposibil de afișat această parte Web. ZIUA UŞILOR DESCHISE LA TRIBUNALUL SATU MARE 2016.

Dosarele inregistrate la Tribunalul Satu Mare. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Tribunalul Satu Mare. Dosarele inregistrate la Judecatoria Satu Mare. Tribunalul Satu Mare Judecatoria Negresti Oas Judecatoria Carei .

Dosare procese si exemple din jurisprudenta romaneasca(hotarari judecatoresti, spete, decizii) publicate de instanta de judecata Tribunalul Satu Mare. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Judecătoria Satu Mare. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Tribunalul Satu Mare. Dosare procese si exemple din jurisprudenta romaneasca(hotarari judecatoresti, spete, decizii) publicate de instanta de judecata Judecătoria Satu Mare.


Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Tribunalul Satu Mare. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Judecătoria Satu Mare. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Tribunalul Satu Mare, din categoria Penal.


Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Tribunalul Satu Mare, din categoria Civil. Cinci judecatori de la Tribunalul Satu Mare au prezentat bilantul pe anul 20privind activitatea instantelor de judecata din judetul Satu Mare.

Dosare tribunalul satu mare - Satu-Mare. Numarul dosarelor solutionate de magistratii Tribunalului Satu Mare in cursul anului 20a fost intr-o usoara crestere. Conducerea Tribunalului Satu Mare, formată din preşedintele Nilda Preda Târnoveanu, vicepreşedintele Mihai Ciorcaş şi conducătorul . Preşedintele Tribunalului Satu Mare, judecătorul Nilda Preda Târnoveanu, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi că lucrările la Palatul de Justiţie . Președinta Tribunalului Satu Mare a afirmat că un judecător din Satu Mare are de soluționat într-un an chiar și peste 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare