miercuri, 21 februarie 2018

Kézi gőztisztító használati utasítás

A használat közben a gőztisztítót 45°-nál nagyobb szögben megdönteni tilos. Tisztítógépeink használati utasításai és útmutatói online változatban, pdf formában is elérhetőek. A használatra, a biztonságra, az üzembe helyezésre, a.

Az Ön biztonsága érdekében, kérjük, hogy a használat előtt alaposan olvassa el a használati . Praktikusan használható bárhol: a Kärcher gőztisztítói környezetbarát módon, tisztítószer hozzáadása nélkül, és sok. Vinchi SM-0Gőzölős mop, gőztisztító - készlethiány, Eltávolítja a látható szennyeződéseket és a nem látható baktériumokat is, a nehezen elérhető zugokból, . Felhasználói Útmutatók részére Gőztisztító KARCHER, Használati utasítások részére Gőztisztító KARCHER, Kezelési Útmutatók részére Gőztisztító .

Padlótiszító, szőnyegtisztító, kül- és beltéri univerzális kézi gőztisztító,. Használat közben a Kärcher SC háztartási gőztisztító. Angol nyelvű videóbemutató a Monster 12kézi gőztisztítóról.


A gőztisztító funkciói: tisztítás - magasnyomású, forró gőzt bocsát ki, amellyel . A következő lépés a kézi pucoló, persze ehhez újra kell töltenem a vizet.

Karcher SC95 Karcher SC 9gőztisztító, Karcher gőztisztító, Karcher SC 9gőztisztító. Miért nincs hozzá magyarnyelvű használati utasítás? Tegnap kaptam egy használt gőztisztítót, de egyenlőre nem boldogulok vele száz százalékosan, és nincs meg a használati utasítása. Gőztísztitó H2O+pótzsákok + használati utmútató. Régóta tervezgetem egy gőztisztító beszerzését, de a kérdést végül a nem levehető kanapéhuzat és a macska párosítása döntötte el.


A H2O Mop Ultra kézi gőztisztító használata: Oldja ki a kézi gőzölőt a használati utasításban leírtak szerint. Alkalmazza a fenti útmutatót, illetve a nyomtatott . Az XSteam Master egy univerzális gőztisztító gép, amely padlótiszító, szőnyegtisztító, kül- és beltéri univerzális kézi gőztisztító, fertőtlenítő és textilgőzölő egyben! Leírás és Paraméterek További képek (3) Vélemények (3) Használati útmutató. Sokoldalúan használható A kézi gőztisztító megkönnyíti az ablakpucolást, könnyedén megtisztítja a szaniter.


A készülékhez használati útmutató is tartozik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare