miercuri, 21 februarie 2018

Misavan brasov

Misavan este o companie cu capital integral romanesc ce activeaza in domeniul distributiei si productiei de articole si solutii de curatenie. Distribuţia companiei Misavan este una de tip intensiv realizată prin canale directe si indirecte, pentru asigurarea unui timp de transport cât mai scurt. Pentru orasele Iasi, Suceava, Vaslui, Constanta, Brasov si Cluj livrarea se realizeaza cu masinile Misavan.

Costul de transport este de Ron la comenzile sub . Orasele in care se regasesc depozitele regionale Misavan sunt Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj si Constanta. Depozitul central de la Miroslava, Iasi, coordoneaza . Misavan deschide un nou sediu in Brasov.

Pentru mai multe informatii ne puteti . Din punct de vedere logistic, compania Misavan are depozite regionale si 1. Suceava, Vaslui, Brasov, Constanta si Cluj. Bun venit pe pagina oficială de facebook Misavan! Misavan Trading recruteaza pe eJobs. Iasi, Vaslui, Suceava, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Bucuresti, Timisoara.


Cu o experienţă de ani ca furnizor de produse de curăţenie, compania Misavan işi orientează activitatea către două direcţii business – retail . MISAVAN TRADING SRL MIROSLAVA - PUNCT DE LUCRU BRASOV cui 31999683. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, .

Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita judetele: Mures, Cluj. Identifica oportunitati pentru promovarea si afisarea brandului Misavan - Creste vanzarile prin . Vezi locurile de muncă disponibile la Misavan Trading SRL. Suceava, Vaslui, Constanţa, București, Braşov, Cluj-Napoca, Timișoara.


Responsabilitati: Implicare in deschiderea punctului . Millions of internet users are looking for companies like yours right now. Register your company on the Kompass directory and make your company profile shine. Misavan Trading este furnizor pe domeniul retail si HoReCa. BEST CLEAN BRASOV- Brasov Franciza BEST CLEAN s-a extins in BRASOV!


Depozitul central al companiei este la Iaşi, iar depozitele regionale sunt în oraşele Suceava, Vaslui, Cluj, Constanţa, Braşov, Bucureşti şi . AMBALATOARE produse cosmetice, disponibile program prelungit, ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare