marți, 5 septembrie 2017

Butoi inox 500l

Cistenele din gama ECO FPN sunt destinate pastrarii lichidelor alimentare precuvinul, apa, tuica etc. Prin existenta capacului plutitor si a garniturii . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Butoi inox de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Butoaie vin PP inlocuitor inox 5l de la Plast Galvan Impex Srl . Butoaie inox de 600l-500l-400l-300l-200l si de 300l cu camera de aier restul au .

Cisterne inox pentru procesare si depozitare in vinificatie, producerea uleiurilor sau. Palnie fermentare pentru damigene, butoaie sau cisterne, cu fixare in dop . BUTOAIE, BIDOANE, REZERVUOARE din oțel inoxidabil cu capacitatea de - 300lt .

Oferte BUTOI INOX PT A 5L - Vanzari, Cumparari, Servicii BUTOI INOX PT A 5L - catalog online si anunturi. Gama variata de butoaie pentru vin in Moldova la preturi ieftine. Comandati online bidoane plastic, inox, aluminiu, in Chisinau cu livrare rapida in toata tara. Rezervor pentru fermentare si stocare vin Tabec 725Pneumatico Set 500l (Inox).


Cisterna din inox cu capac flotant Aria Pe 5l. Agro-Catalog ofera instalaţii:vase din inox dedicate micilor producatori pentru. Conceptul container nou, care reflecta caracteristicile traditional de butoaie din . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria BUTOAIE , BIDOANE SI NAVETE. Preturi pentru BUTOAIE , BIDOANE SI NAVETE de la 03 . Buna ziua, As dori o oferta pentru Butoaie vin PP inlocuitor inox 5l - Butoaie Vin.


Cumpara Butoi vin 5litri online de la eMAG la pret avantajos. Preţ3RON Butoi inox cu capac flotant pentru vin Oteleni, Iasi. Rezervoare din oțel inoxidabil (INOX AISI 304) cu capac flotant pentru fermentare și stocare, cu CEA MAI MARE grosime a tablei de pe piață.


Cisterna inox cu capacitatea de 5L. Dimensiuni: inaltimea corpului 1cm; inaltimea totala 1cm; diametrul cm. Specificatii tehnice: Materialul: otel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare