joi, 14 septembrie 2017

Placa de par profesionala salon

Vezi care este cea mai buna placă de păr. Incalzire rapida, utilizare multipla si usoara. Placa de par profesionala cu turmalina, de dimensiuni mici (cm in lungime si latimea placilor), special pentru par scurt sau .

Placa de indreptat parul BaByliss ST280E, 150-2Grade, XXL Diamond Ceramic,. Placa profesionala pentru intins parul Valera Swiss'x Logica, temperatura . Cea mai buna placa de indreptat parul este un aparat de coafat ce iti permite sa obtii un look de salon chiar la tine acasa. Pentru a putea alege cea mai eficienta placa de par profesionala, nu trebuie decat sa citesti pe Clovis.

Si totusi, cum alegem cea mai buna placa de par, acele echipamente pe care ai avea impresia ca doar saloanele de coafat le detin? Placi de par profesionale, proiectate sa reziste in cele mai grele conditii intalnite intr-un salon de coafura, de inalta performanta si rezistente in timp. Comparati preturile magazinelor online la Placi de intins parul gasiti cel mai mic.


Aflaţi de ce aceste plăci de îndreptat părul corespund nevoilor dvs. Ondulare automată pentru bucle fabuloase, ca la salon. Tratament cu ioni; Temperatură profesională 220C; Control precis.


Placa de păr Philips Pro oferă cele mai bune funcţii: plăci flexibile din titan care oferă conducţie. Plăci profesionale din titan, îndreptare mai rapidă. Lungimea de m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi .

Placile profesionale de indreptat iti fac parul matasos si stralucitor, cum numai aparatura de salon o poate face. Acum ai serviciile dorite la domiciliu. Aranjeaza-ti singura parul, ca la coafor! Placi profesionale de cea mai buna calitate pentru indreptarea parului, onduleuri sau alte coafuri.


Top brand-uri de placi profesionale folosite in saloane. Placa Jeniun Ionic Ceramic - cu DVD. Babyliss Pro placa de creponat parul profesionala mm poate fi folosita atat in saloanele de infrumusetare cat si acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare