luni, 11 septembrie 2017

Material blana artificiala pret

Avem pe stoc blana artificiala pentru captuseala confectii. Compozitie bumbac poliester. Blana sintetica la metru, un tip de blana de o calitate superioara, de vanzare si la metru.

Home Magazin Materiale textile Blana artificiala Blana cu par mediu Alb. Blana artificiala pret, un tip de blana disponibila la un pret avantajos. Aceast blana este de vazare si la metru.


In categoria BLANA ARTIFICIALA va oferim blanuri artificiale de calitate superioara,.

Cea mai potrivita alegere de materiale textile cand este vorba de blana sintetica pentru o vestimentatie aparte, la un foarte bun raport calitate-pret. Stofa de tapiterie – RON metrul liniar. Blana Artificiala – RON metrul liniar (– 0m latime). Vand geaca de piele intoarsa cu blana artificiala pe interior. Haina din fas negru, cu gluga din blana artificiala neagra.


De la stofe, plușuri, materiale similare catifelei la imitație de blană, piele ecologică, mușamale și piele naturală. Alege din oferte pentru blana artificiala. Blana artificiala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Alege din oferte pentru haina de blana artificiala.

Haina de blana artificiala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Blana sintetica - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cardigan Din Material Tricotat Marsala Cu Guler De Blana Sintetica . BLANA ARTIFICIALA ALBA PAR SCURT MAT. BLANA ARTIFICIALA FIR LUNG div culori. Material imitatie piele de oaie maro cu blanita oranj.


Find Similar Products by Category. Avem un an grozav 20Haine din Blană la ofertă. MATERIAL EXTERIOR: Blană iepure(1)Lână(1)Blană Artificială(6)Blană. Blana artificiala cu baza din piele intoarsa sau tricot. Comanda si cumpara blana artificiala, la un pre avantajosprin intermediul catalogului on-line Allbiz.


Modele de veste blana ordonate in functie de pret:. Vesta blana artificiala ieftina pret. Blana artificiala de la producatori directi prezenti pe Bizoo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare