luni, 25 septembrie 2017

Primaria constanta urbanism

Probleme ce nu pot fi rezolvate de primărie; Urbanism. Consultare publică urbanism; Agenti Concursuri și angajări. InfoParcari Informații parcări rezidențiale; StareCivila Rapoarte activitate.

Lista cu dezbateri publice pe teme de urbanism - intentie si consultare PUZ. Constanța a fost infiițat în februarie 20ca răspuns firesc la necesitatea. Atât înregistrarea, cât și eliberarea documentelor pentru ori emise de Direcția urbanism se va face în fiecare zi a săptămânii, în timpul programului de lucru . Aici functioneaza urmatoarele departamente: - Biroul nr.

Serviciul Sistematizare Rutiera, Tel. Pagina de sesizari a Primariei Constanta. Fotografia postată de Sesizari si Raspunsuri Primaria Constanta. Vorbim de peste 20de certificate de urbanism și aproximativ 13de autorizații de construcție . Primăria Constanţa a emis, pe data de august, certificatul de urbanism pentru ridicarea unui imobil de şapte etaje în municipiul Constanţa. Primăria Constanţa nu are arhitect şef!


Nivelul sumelor plătite ilegal la Primăria Constanţa pentru eliberarea unor certificate de urbanism sau autorizaţii de construcţie depindeau de . Ultimele stiri online despre Primăria Constanţa in ziarul Cuget Liber de Constanta. Deocamdată, însă, se lucrează de zor la Planul Urbanistic Zonal pentru. Viorel Sorin Munteanu, nou şef al Serviciului de Urbanism din Primăria Constanţa.


Comisia de concurs a finalizat şi interviurile candidaţilor . Plan urbanism constanta - Constanta. Proiectele de investitii comune ale municipalitatii. Primaria Constanta vrea parcari langa plaje, priveliste asupra marii si . Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante inspector clasa I gradul principal . Cristinei Stamat, şefa Direcţiei de Urbanism din Primăria Constanţa, . Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Serviciul Urbanism, Direcția Urbanis- inspector .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare