miercuri, 27 septembrie 2017

Citate despre protejarea naturii

Nimic nu piere în natură, ci numai legăturile lucrurilor se schimbă, numai formele se mută; toate se rotesc într-un cerc veşnic. Din citatele despre ecologie si biologie publicate in revista noastra:. Textul original este scris în limba germană.


Dacă îl găseşti, îl poţi adăuga la De. Dacă există deja, ne poţi semnala pagina, ca să creăm legătura. O colecţie de citate despre natură.


Jerome Klapka Jerome; În natură se află secretul păstrării ecologice a lumii. Citate despre protejarea naturii in franceza urgent ! Exista putine sanse de a proteja mediul fara un sens de responsabilitate - Kofi Annan. Realitatile naturii depasesc si cele mai ambitioase visuri ale noastre . Omul nu este si nu va putea fi niciodata un stapan al naturii, ci un partener. Terrei - casa a tuturor vietuitoarelor. Citate celebre, aforisme, cugetari si maxime despre natura.


Frumusetea naturii este egalata numai de frumusetea sufletului. Realitatile naturii depasesc si cele mai ambitioase visuri ale noastre. Francois-Auguste-Rene Rodin, sculptor.

Citate despre Natura, Citate celebre tema Natura. Citate celebre, maxime, cugetari, aforisme despre viata. Nu Bea suc Pentru ca: bei suc arunci sticla sticla mucegaieste se rupe se face in bucatele mici bucatelele alea mici sun arse se polueaza si . Lumea naturii a prilejuit numeroase reflectii vreme vreme de secole.


Am ales citatele, aforismele si maximele de mai jos, sperand ca te pot . Cititi aici o lista cu citate educative, motto-uri, parabole, pilde, zicale,. Revoluţiile ţipă, urlă, sunt prin natură dezordonate, şi pârjolesc pe unde trec. PLUS: Alte citate inspirate despre planeta noastră. Pacea naturii va patrunde in tine la fel cum razele soarelui plutesc printre copaci.


Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO), citate într-un. Investiţii de 6milioane de euro pentru protejarea mediului, la Paroşeni. A proteja mediul inconjurator costa mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare