miercuri, 22 iunie 2016

Se ia raia dela pisica la om

Raia luata de la pisica la om trece de la sine in cateva zile (asa am auzit ). Din cate stiu eu, scabia nu se ia de la animal la om si nici invers! Demodexul de la pisica se poate lua la om?

Sept 2010Scabia catel se ia la om? Ce boli poti lua de la pisici - Ce spune veterinarul - Ziare. Pisicile au tot felul de boli de piele, de obicei luate tot de la alte animale. Raia se poate lua si la om, asa ca poarta manusi atunci cand cureti .

Pot si eu sa iau raie de la animale? Daca doresti sa cunosti mai multe despre tipurile de raie de la caine si pisica, asa cum ti le va spune . Raia auriculara la pisici - descriere, simptome, prevenire si tratament. Raia auriculara nu s transmite la om! Râia se transmite de la orice animal (câine, porc, capră, oaie). Această boală se ia de la pisici, se transmite pe cale digestivă, producând în . Pisicile sunt în topul alegerilor făcute de iubitorii de animale români atunci când îşi.


Râia se observă în zona urechilor la pisică; aceasta începe să se scarpine . Raia auriculara a pisicii este o boala frecvent intalnita, dar care poate fi tratata.

Este important sa fie detectata la timp. Articole despre tratament raie pisica. Pisicile sunt animale teritoriale, de aceea pisicile carora li se permite accesul in afara locuintei pot suferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare