marți, 7 iunie 2016

Preturi curatatorie carrefour pitesti

Lava Cuce este solutia: raspunsul castigator cu privire la serviciile oferite in ceea ce priveste calitatea, pretul si rapiditatea. Curatatoria La Femme Pitesti va ofera sevicii de curatatorie chimica si spalare rapida, uscare si calcare a rufelor murdare, atat persoanelor fizice, cat si . Pink Clean- Curatatorie Spalatorie ecologica Auchan Bradu-Pitesti, Pitești.

Servicii de calitate la preturi accesibile. TOP Clean din Pitesti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Te asteptam in incinta Hipermarketului Auchan Pitesti la curatatoria.


Pink Clean si primesti instant o reducere de la pretul afisat.

Accesati lista de preturi aferenta serviciilor de curatatorii si spalatorii oferite de EcoClean, valabile numai pentru comenzile online in centrele din Bucuresti. Spalatorie Curatatorie Pitesti Arges - Curatatoria - La Femme. Pentru persoanele juridice preturile sunt per kg, iar la perdele si draperii . Scandal monstru la curăţătoria chimică din Auchan Găvana (fost Real) din Piteşti. O femeie din Piteşti, Dana Popescu, a dus zilele trecute la . Prin cel de-al 14-lea magazin, Carrefour a ajuns si in orasul lalelelor, intampinand pitestenii cu un concept modern de cumparaturi, oferind calitate la preturi mici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare