joi, 23 iunie 2016

Fisa postului ingrijitor curatenie

ATRIBUŢIILE INGRIJITORULUI DE CURATENIE. Fisa a postului: Denumire post: Ingrijitor I. FIsA INDIVIDUALA A POSTULUI NR___. Obiectiv general : Curăţenia şi întreţinerea imobilelor unităţii şcolare, precum şi a. Responsabilitatea implicata de post:. Am conceput o fisa a ingrijitorului.


Sarcini ale postului de munca: a) Asigura curatenia in incinta birourilor inainte sau dupa terminarea . Pagina curenta: Home Angajari Fisa postului pentru ingrijitoare. Denumirea postului: ÎNGRIJITOR, personal pentru întreţinere şi pază conform S. Asigurarea curăţeniei, igienizării şi dezinfecţiei spaţiilor instituţiei. Denumirea postului: Ingrijitor cladiri. Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR.


FIŞA INDIVIDUALA A POSTULUI NR___. E nevoie de om atat dimineata, cat si la terminarea orelor pt curatenie. Asigura intretinerea curateniei si dezinfectia oficiilor, saloanelor, coridoarelor, scarilor . Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST. Ingrijitorul de cladire (bloc de apartamente) asigura ingrijirea si curatenia . Ingrijitorul de cladiri se ocupa in principal cu pregatirea operatiilor de curatare a cladirilor (hoteluri, hale, cladiri administrative, biserici etc.), curatarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare