miercuri, 29 iunie 2016

Noriel magazine

Adresa si programul magazinelor Noriel in Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta, Craiova, Sibiiu, Alba Iulia, Ara Pitesti, Bacau, Oradea, Botosani, . Noriel este un magazin online de unde puteți achiziționa jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele. Informatii despre magazine Noriel in Bucuresti.

Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Noriel in Bucuresti. Noriel este retailerul specializat iŒn jucarii, lider al pietei romŒanesti de profil, cu magazine deschise iŒn principalele orase ale tarii: Alba-Iulia, Ar. Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3. NORIEL Auchan – Program de lucru: L-D : 9.

Sun Plaza – Destinație de senzație – 1de magazine, zona dedicată food. Din octombrie 200 Noriel a intrat şi pe piaţa de retail, magazinul Noriel din . Noriel, liderul pieţei de retail de jucării, a deschis un nou magazin al reţelei, în Polus Center Cluj. Cu acest prilej, magazinul de jucării Noriel a pregătit . Cu o reţea de magazine în orașe și cu o puternică platformă online, Noriel este liderul pieţei de retail de jucării din Romania.


Magazinele de jucării Noriel vor intra în proprietatea fondului de investiții polonez Enterprise Investors, care deține rețeaua de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare