luni, 6 iunie 2016

Ioni exemple

Ioni pozitivi se formeaza prin cedare de electroni iar cei negativi prin acceptare. Elementele cu ioni pozitivi cedeaza un nr de electoni de pe . Atomii elementelor cu un număr relativ mic de electroni pe ultimul strat, în tendiţa generală de a-şi forma structură electronică stabilă, cedează . Procesul de transformare a atomilor în ioni se. Elementele care cedează electroni şi formează ioni pozitivi sunt elemente cu caracter . Legătura ionică este un tip de legătură chimică.


Haideţi să vedem, pentru început, ce sunt ionii.

Un ion este un atom, o moleculă sau un grup . Ionii se pot găsi în soluții obținute prin dizolvarea unor substanțe în solvenți sau sub forma unui gaz care conține particule încărcate electric. In compoziția sărurilor intră întotdeauna cationii (ionii pozitivi), și anionii. Exemple de cationi; Incărcarea electrică a cationilor; Vezi și; Bibliografie . Aranjamentele de atomi sau de ioni,care asigura starea solida,sunt stabile, . In natură ionii se formează într-o multitudine de moduri. In mod normal ionii pozitivi şi negativi sunt ca număr de valori sensibili egale, cu o mică.


Note that for many of our demos we use Ionic's CDN and encourage any online examples to do the same. However, its best to use your own local copies of the .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare