joi, 16 iunie 2016

Detailing auto interior

BIT, Basic Interior Treatment, Aspirare mochete + tapiterii, tratament antistatic, curatare geamuri, revitalizare si protectie elemente din plastic si vinilin, balsam . Cu toate acestea, cand vine vorba despre detailing auto, spre deosebire de acum ani sa spunem, multa lume considera ca stie care e . Serviciul de detailing interior si curatare a tapiteriei masinii are mai multe componente, pornind de la numarul si tipul de repere curatate, materialele asupra .

Detailing auto,polish auto,polish faruri, curatare tapiterie,curatare ,spalare,motor,detailing exterior,detailing interior,folie autorizata,folie faruri,reparatii parbrize, . Expert Detailing, cea mai renumita si laudata firma de detailing auto. Dar na, am dus masina pentru interior, asa ca nu am comentat . Detailing-ul auto reprezinta curatarea sau rectificarea in detaliu atat la interior cat si exterior.

Oferim servicii de detailing auto pentru orice tip de masina. Polish auto curatare tapiterie auto, servicii de spalatorie, detailing auto, polish. Detailing interior (curatare tapiterie, bord si alte suprafete, plus aplicarea unei protectii).


Detailing-ul auto este o o activitate ce are ca scopuri principale refacerea calitatii. Tratamentele noastre de detailing iti protejeaza suprafetele interioare si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare