vineri, 10 iunie 2016

Iuvas rochii

Nu sunt produse în această categorie. Compania IUVAS activeaza in domeniul industriei usoare de la februarie 1998. Intreprinderea IUVAS este specializata in confectionarea produselor din tricot, care corespund cerintelor de calitate, dar si celor mai noi tendinte ale modei.

Intreprinderea IUVAS este specializata in confectionarea produselor. Așa cum există câteva ingrediente care nu trebuie să îți lipsească din bucătărie, sunt și câteva rochii pe care este obligatoriu să le ai în gardeobă. Rochii pentru cele mai drăgălașe fetițe.


Iuvas with Kristina Țirigan and others.

IUVAS este specializată în confecţionarea produselor din tricot ,care corespund cerinţelor de calitate ,cît şi celor mai noi . In curind in toate magazinele Iuvas COLECTIA NOUA, Colectia care nu trebuie sa lipseasca. Fabrica „Iuvas” a început producerea cu două maşini de cusut şi trei angajaţi,. Intreprinderea IUVAS este specializata in confectionarea produselor din tricot.


Realizat : Sirbulet Constanta Grupa CM 11. Structura organizatorico manageriala si statul juridic al interprinderii 2. Rochii de la 1000lei; Bluze de la 7lei; Pantaloni de la 14lei. Сâștigă un tricou pentru tine și fiul tău ! Tot ce trebuie să faci este să : – pui like paginii „Iuvas” – share(public) și like pozei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare