vineri, 24 iunie 2016

Instalatie distilare cu aburi

Distilator uleiuri esentiale Distilarea este o metoda simpla si. Ideal pentru incepatori dar si pentru avansati, care ar dori sa experimenteze distilarea cu abur pentru Bauturi Spirtoase sau Pentru Obtinerea Uleiurilor Esentiale . Comparativ, este nevoie de kg de planta de lavanda si litru de apa pentru ca, prin distilarea cu aburi, sa se obtina ml de ulei esential de .

Instalatiile de distilat uleiuri esentiale de Trandafiri sau Lavanda. Instalatie omologata de distilat flori de Lavanda, petale de trandafir si alte plante aromatice- Distilator de lavanda - distilarea Lavandei, Utilaj de distilat lavanda. Construiti un mic aparat pentru distilat sau cumparati unul special.


Sursa de incalzire, suportul pentru apa si plante, racitorul care va raci aburul rezultat in.

Folosirea acestui aparat de distilat este foarte eficienta si chiar va . Distilarea este o metoda de extragere a uleiurilor esentiale din culturile de flori si iarba. O mașină performantă de distilat ulei de lavandă i-ar fi costat destul de. Distilarea este o metoda simpla si economica de extragere a. Pretul afisat este pentru o instalatie cu capacitatea blazului de 2litri.


Am primit anul trecut, cadou de la Calin o instalatie de laborator pentru obținerea uleiului esențial și a apelor florale, prin distilare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare