joi, 23 iunie 2016

Decont deplasare externa model

Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de. DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare .

I Avansuri în valută, Tara, Tara, Tara, Total. AVANSURI IN VALUTA, EUR, USD ……………… Total. Decontul cheltuielilor efectuate în lei. Click aici pentru modelul in Excel - link.


Pentru deplasari externe – model decont cheltuieli. Click aici pentru modelul in Excel – link . Justificarea efectuarii deplasarii externe se face cu factura externa de cazare,. La întoarcerea din deplasare se înscriu în decont şi se depun . Diferențe de primit sau de restituit.


Cheltuieli de Transport compuse din: Document Nr. Oferit cu sprijinul membrilor - contacafe_club Este in Excel, deci o sa va ajute la calcule. Trebuie mai intai sa il dezarhivati.


Cum ii decontez- in lei la cursul din data cand aduce decontul , sau in valutele.

Subiectul mesajului: formular decont chelt deplasari externe. Decont de cheltuieli pentru deplasari externe. Model declaratie 1impozit profit 20data Adeverinta pentru medicul de familie data Informare salariat cu . TOTAL: DE PRIMIT TOTAL: Control Financiar . Plata contravalorii decontului de deplasare externă sau a diferenţei de primit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare