vineri, 3 iunie 2016

Spalatorie auto cu aburi timisoara

Cu ticketele din reteaua AutoCurat Flote Auto. Oriunde ai nevoie gasesti cel putin doua spalatorii. Se curata cu aparatul cu jet de aburi chederele usilor, plafonul, stalpii masinii, consola .

Oferta include : pachet cosmetica auto - spalare cu jet de aburi (exterior, interior, portbagaj ) +. Descinderi la spălătoriile auto din Timisoara. Cosmetica Auto Timisoara, Mosnita Noua - Servicii profesionale de detailing auto, polish, tratament parbriz Aquapel, folii auto. Spalatorie AUto prin sistem cu aburi - Primul meu topic cu o intrebare.

Timisoara care comercializeaza aceste tipuri de aparate. Spalatoria auto Alma Aqua Touch Timisoara - Aspirat interior, Ceara protectoare, Cosmetica tapiterie piele, Polish profesional, Spalare exterior, Spalare . Maşina este spălată, în exterior şi în interior, cu aburi. Servicii profesionale de curatare, igienizare si cosmetizare interioare auto cu jet de aburi. Spalatorie mobila cu jet de aburi. Avem peste ani de experienta in servicii de curatare a tapiteriilor auto.


In premiera in Timisoara, dupa procesul de spalare al tapiteriei folosim si serviciul de . Oferte produse si servicii: spalatorie auto cu aburi. Producatori, distribuitori, furnizori - Pegaso Junior- gama profesionala, ASTRA STEAM - Aparat de spal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare