luni, 6 iunie 2016

Elisse liberty center

ELISSE - Spalatorie haine, Curatatorie haine in LIBERTY CENTER MALL. Elisse din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Spalatoria Curatatoria de Haine Elisse, București.

Spalatoria de haine ELISSE din Liberty Center va ofera in perioada 08. Spalatoria de Haine elisse este acum mult mai aproape de clientii si prietenii sai. Spalatoria si curatatoria Elisse Servicii de spalatorie haine si curatatorie haine in Liberty Center Mall.


Motto-ul nostru este: Imaginea ta fara pata.

Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector Bucuresti - Spalatoria de haine ELISSE - Liberty Center.

Servicii profesionale la cele mai bune preturi. Curatare si Spalare Profesionala, Calcare Profesionala, Curatare si Spalare Draperii . Predarea comenzilor către client se realizează în de ore de la preluarea acestora. Puncte de colectare în: Liberty Center, Șos. Am actualizat programul de lucru si catalogul de oferte Elisse Curatatorie Ecologica din Liberty Center Mall Bucuresti.


Elisse angajeaza calcatorese cu experienta pentru centrul de productie din Liberty Center Mall. Societatea ELISSE a fost infiintata cu scopul de a introduce pe piata din. Punctul de productie al companiei este situat in Liberty Center Mall, Sector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare