luni, 13 iunie 2016

Nanghin alb pret

Material Nanghin perne si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev. Material din bumbac 1, 1g, foarte rezistent, pentru dosuri de perna. Poate fi utilizat si pentru designul teraselor, foisoarelor.

Material nanghin , fete perna , lenjerii de pat , doc , dos perna. Modele: Nanghin Crud , Nanghin Alb , Nanghin Fulg Cream , Nanghin Fulg Roz , Nanghin Fulg . Preturile sunt exprimate in lei si includ Tva. Rolele au lungime 1- 1metri liniari.

Doc Codlea roşu,albastru electric vopsit reactiv 153 .

Comercializam materiale textile import Turcia la cel mai mic pret de pe piata! Nanghin - - Afaceri - Imprumuturi - Afaceri. Deoarece are latime de 280cm poate fi folosit cu succes si la confectionarea draperiilor.


Vezi preturi, imagini si alte detalii despre produsele noastre. NU va recomandam nanghin-ul din comert,din experienta stim ca permite trecerea penelor spre exterior. Daca acest lucru se intampla este alegerea si . Alege o lenjerie de pat confortabila si la un preț corect direct de la producător. La cerere, furnizam inclusiv materii prime: pene si fulgi de gasca, bumbac alb (nanghin), ata, pungi pentru ambalaj, etichete etc. Toader Valerica Care este pretul unui val(cu TVA) si daca livrati si prin curier.


Materiale Metraje Este si varianta alb - uni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare