marți, 28 iunie 2016

Capra nera lavete silver

Laveta din microfibra Capra Nera Vitro, este produsul ideal pentru curatarea geamurilor. Spuneti adio solutiilor de curatat chimice si agresive. Lavetele profesionale din microfibra de la CAPRA NERA sunt o combinatie revolutionara intre calitatile si .

Laveta din microfibra Capra Nera pentru suprafete sensibile, este un accesoriu necesar ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Solutie cu ioni de argint coloidal pentru ingrijire delicata, Silver Protection, Alive,. Laveta din microfibra pentru praf, MAGNETICA, Capra Nera, 30X50cm.


Probabil cea mai buna laveta din microfibra pentru praf.

Tehnologie de ultima ora in absorbtia prafului fara ai permite raspandirea in aer. Laveta din microfibra Capra Nera Maxi All Aroun este o combinatie revolutionara intre calitatile de necomparat ale microfibrei cu cele ale argintului. Cumpara Laveta din microfibra pentru geamuri, Vitro, Capra Nera, 40X60cm online de la eMAG la pret avantajos.


Veti fi surprinsi cu cata usurinta laveta din microfibra Vitro LemonGrass. CAPRA NERA va asigura acum cel mai inalt standard de igiena. CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland - Lavete profesionale Spuneti adio solutiilor de curatat. Cea mai multumita sunt de lavetele profesionale care le au (lavete de geam, de praf, de faianta si gresie), pot sa spun .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare