joi, 9 iunie 2016

Case modulare ieftine preturi

Cel mai ieftin model este DublDom2 denumirea caruia sugereaza ca. Pretul de transport al unei case modulare prefabricate variaza in . Alege dintre aceste case modulare ieftine pentru o locuinta estetica,.

Peste ocean, pretul estimat al unei locuinte modulare este de 5de . Proiecte Case Mici - Casa Modulara Aveo este un proiect de casa mica, cu o. Buna ziua m ar interesa pretul acestei case construita la cheie. Noi oferim case pe structura metalica usoara cu preturi foarte mici.

Eu cred ca in realitate pretul unei case modulare este de vreo patru ori mai mic. Cu alte cuvinte, compara mere cu smochine sau e scump la tarate si ieftin la . Casa din containere, de 29mp, la pret de 6900E+TVA, spatii de locuit, case in. Containere de birou din Seria Monobloc, usoare, ieftine, mobile. Casa din containere Premier House 1mp la interior, pret 45.


Logic ca iesi mai ieftin ,un container second hand de metri costa aprox . Realizam proiecte case mici, diverse modele pentru case de vanzare. Proiectele de case pe care le propunem pleaca de la ideea de case la cheie la preturi foarte mici si cu timp de executie extrem de redus. Case din containere: modele ieftine, cu un pret sub $2000.

In urma cu cateva saptamani scriam despre o casa din containere, o constructie de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare