miercuri, 22 iunie 2016

Magazin perdele sophia iasi

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, . Pagini similarePerdele și draperii la comandă. Ai modele variate atât pentru perdele, cât şi pentru draperii.

Acum are o afacere cu perdele, draperii şi obiecte decorative din ţesături,. Sophia este însă o reţea de de magazine, dintre care sunt francize,. Perdele si Draperii Online H perdele online, perdele Bucuresti, perdele la comanda, vivo per lei.


SOPHIA prezinta noua colectie de perdele si draperii cu teme florale si decorative, punand accent pe.

Sophia este o companie originara din Iasi, care s-a extins si in afara. Magazinul ofera o gama foarte larga de tesaturi, de la perdele si draperii . Acum are de angajaţi şi propriul business cu perdele. Anamaria Ştefan este proprietara Sophia - o afacere cu perdele, draperii şi. P) Sophia Home Decoration a deschis cel de-al 21-lea magazin de.


Sophia este mai mult decat un retailer de perdele si draperii, este editor de colectii. National Vasile Alecsandri din Iasi si Teatrul din Barla peste de . Our stores provide you stylish collections of curtains and voiles, various fabrics, cushion covers, quilts, bedspreads, bed runners, tablecloths, linens, fastening .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare