marți, 28 iunie 2016

Pete de mucegai pe perete

Ca sa prepari o solutie cu otet pentru inlaturarea mucegaiului, trebuie sa folosesti si apa. Scapa de mucegaiul de pe pereti cu otet si bicarbonat de sodiu. Mucegaiul este neplacut, atat prin aspect, cat si prin efectele nocive pe care le are asupra sanatatii.

Bebelusii sau copiii nu trebuie sa stea . Tot ce trebuie sa stii despre mucegaiul din casa: ce este, cum si de ce. Un perete igrasiat se recunoaste prin petele de umezeala, vizibil mai . O femeie a descoperit secretul prin care a reusit sa scape de mucegaiul de pe peretii casei.

Toata lumea ar trebui sa vada acest filmulet . Apariția mucegaiului pe un perete sau pe o suprafață constructivă înseamnă că. Curățirea petelor mici de mucegai (sub metru pătrat). Daca aveti probleme cu mucegaiul pe pereti sau pe tavan sau aveti ceva pete pe pereti, nu neaparat mucegai, va recomand sa cautati . De cele mai multe ori, mucegaiul se formeaza in secret. Un miros specific si mici pete negre pe pereti, tavan sau pe spatele mobilierului vechi . Pe lângă faptul că distrug pereţii, sunt şi foarte periculoase pentru sănătate.


Iată care este diferenţa dintre mucegai şi igrasie, cum îţi afectează . Prima tendinta in momentul in care se observa pete de mucegai este revopsirea peretelui respectiv. Din pacate, aceasta solutie este doar pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare