joi, 2 iunie 2016

Paula rad romanii au talent

Printre concurentii care s-au remarcat la preselectiile Romanii au talent se numara si Paula Rad. Paula are de ani, este din Zalau si . Soprana Diana Țugui, de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, a vorbit despre cazul Paula Ra femeia de serviciu, în pantaloni .

Paula Rad este prima semifinalistă de la Românii au talent 20- Media:. ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Al doilea GOLDEN BUZZ din 2017! El vorbește și despre concurenta Paula Rad. Cât despre prestația de la “Românii au Talent”, Florin Estefan spune că “E vocea interesantă, .

Paula Ra femeia de serviciu de la Operă care a uimit o ţară întreagă la ”Românii au Talent” naşte controverse. Paula Rad de la Românii au talent este concurenta care a reușit să impresioneze până la lacrimi publicul și juriul. Dupa aparitia la Romanii au Talent, Paula Ra care a ajuns direct in semifinalele competitiei, si-a anuntat sefa ca demisioneaza. Paula Rad este concurenta care a reuşit să impresioneze până la lacrimi publicul şi juriul de la Românii au talent.


Noua ediţie a emisiunii “Românii au talent” a debutat cu o audienţă uriaşă şi, deopotrivă, cu o controversă. Paula Ra în vârstă de de ani din Zalău, dar care lucrează în Cluj. Romanii au talent 2017: Paula Rad – Interpreteaza O mio babbino caro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare