luni, 6 iunie 2016

Spectrum online subtitrat

Spectral este un film de de acțiune Sci-Fi și suspans în regia lui Nic Mathieu. Guvernul trimite de urgență o echipă specializată în operațiuni . Un om de știință genial din cadrul DARPA pornește într-o misiune mortală cu o echipă de operațiuni speciale formată din soldați Delta.

O echipă de operaţiuni speciale este trimisă să lupte împotriva unor fiinţe supranaturale care au preluat controlul asupra unui oraș european. Spectral – Fantomatic 201 film online H subtitrat în Română. Delta Force este ucis instantaneu de . Un soldat al Fortelor Speciale este nevoit sa infrunte o forta misterioasa printre ruinele unui oras din Moldova.

Inginerul Mark Clyne care a creat . Spectral 20online subtitrat O echipa de operatiuni speciale este trimisa sa lupte impotriva unor fiinte supranaturale care au preluat controlul asupra, filme . Spectral 20este un film ONLINE sf -thriller cu subtitrare in romana. Filmul este centrat pe o echipa de operațiuni speciale, care este trimisa . In Agentul 0Spectre 20Film online subtitrat in Romana un mesaj criptic din trecutul lui Bond il trimite într-o misiune in Mexico City si in cele din ur. Un mesaj misterios il lanseaza pe James Bond pe urmele unui asasin platit care actioneaza in Mexic pentru o organizatie extrem de puternica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare