joi, 9 iunie 2016

Pizza adriano braila

De mai bine de ani Pizza Adriano te-a obisnuit cu cea mai gustoasa pizza si cea mai buna mancare traditionala romaneasca la cel mai inalt . Comenzi la domiciliu si rezervari. Date de contact pentru comenzi si livrari: 0239.

Cand vrei o pizza adevarata merita sa apelezi la Pizza Adriano, ai garantia calitatii si al gustului. Pizza Adriano te-a obisnuit cu cea mai gustoasa pizza si cea . Descriere completa, poze si telefon Pizzerie Adriano din Braila. Pizzeria Pizza Adriano Braila: sortimente de pizza!

Pizzeria Adriano ofera clientilor peste de feluri de pizza cu livrare la domiciliu si la felie in pizzerie. Preţurile pizzelor prezentate se referă la Pizza Normala de cm si Pizza Family de cm. Pizza La Grecu - La Grecu Braila . Pentru a vedea mai multe sortimente de pizza intrati aici . Comanda mancare de la restaurant Pizza Adriano Braila, stradaTransilvaniei, cu specific romanesc din bucataria Pizza Adriano Braila prin Eater.


Pizza Adriano - Cea mai buna pizza din Braila. Transilvaniei, 3 Braila, ID: 2232577. Livrarile la domiciliu se realizeaza in cel mai scurt timp posibil. Pizza Adriano Braila este bazata atat pe livrari la domiciliu cat si pe servirea in propriul restaurant .

Pizzeria Adriano, meniu pizza, livrari la domiciliu, comenzi telefonice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare