miercuri, 15 iunie 2016

Aurelia dubenco

Cu o colecție impunătoare de blănuri, doamna Aurelia Dubenco se prezintă în aceste zile la CIE Moldexpo, participând la evenimentul . Iar Vladimir Dubenco a deschis o fabrică mică cu angajaţi, unii din ei au muncit anterior la combinatul de blănuri „Mioriţa”. Designerul ne asigură că sunt din piele de miel de la bunica (Video).

Aurelia Dubenco - 1strada Ştefan cel Mare, Bălți, Moldova. Language: English; Content location: United States; Restricted Mode: Off. Место проживания - Sângerei, Молдова.


Soții Vladimir și Aurelia Dubenco au inițiat afacerea de familie în 200 optând pentru un produs autohton calitativ și modern.

Orice activitate licențiata, Acordarea asistenţei medicale de către instituţiile medico-sanitare private .

List Conducatorilor: DUBENCO AURELIA. List Fondatorilor: DUBENCO VLADIMIR. Lista de Activitati Licentiate: Nu exista! Lista de Activitati Nelicentiate: . Dubenco Aurelia Leonid vs Dubenco Sergiu emiterea ordonantei de incasare a pensiei . Producator; Distribuitor; Furnizor de servicii. Unele prototipuri sunt în combinație cu piei de căpriță și desigur piei de vulpe roșcată”, a declarat Aurelia Dubenco, creatoarea brandului . Această distanță a fost cursa cu cei . Lung 60km, Men 30-4 Moldova, balti.


Scurt 40km, Women, Moldova, balti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare