vineri, 17 iunie 2016

Case traditionale romanesti

Gospodăria românească tradițională este diferit organizată și dezvoltată în funcție. Gospodăria cuprinde: casa alcătuită din tindă, două camere de locuit și. Toate descrierile locuințelor tradiționale pe zone etnografice sunt făcute cf.

Muzeul Satului Bucovinean - ,rh:ro. Muzeul din Cizer - ,rh:ro. Cappadocia - unul dintre locurile cele mai vizitate de pe planetă,rh:epochtimes-romania.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Pridvor al unei case tradiționale din Transivlania, construită aproximativ în. O casă este în general o clădire care deservește ca o locuință pentru oameni.


Tradiția din România cere ca cei mici să meargă din casă în casă, cântând. Bucovina - mileniul trece, traditiile ramin, decembrie 200 Evenimentul zilei . Domus Este locuința individuală tradițională a familiei romane, situată în mediul urban, avea plan rectangular și numeroase încăperi cu destinație specială . Acest tip de casa este des intalnit in regiunile romanesti, fiind construita pe. Locuinţa tradiţională (eng. vernaculară) este casa de locuit caracteristică.


Europei – români, ucraineni, bieloruşi şi ruşi.

Locuitorii Olteniei, ca de altfel toti românii, gandesc într-o maniera latina si sunt, . Arhivează motive tradiţionale româneşti adunate de pe întreg spaţiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare