vineri, 17 iunie 2016

Dji osmo pareri

DJI Osmo este un pachet extrem de avantajos. Poți filma la rezoluția 4K și obține imagini foarte bine . Acest DJI Osmo l-am văzut într-o deplasare acum ceva vreme, la un argentinian foarte mândru.

DJI OSMO este prima camera 4K din lume care este integrata in totalitate intr-un sistem de stabilizare si a fost conceputa pentru a putea captura imagini stabile . DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sistem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de . Echipati-va quadcopterul DJI Inspire sau gimbalul OSMO cu performante de imagine Micro Four Thirds si cu beneficiile unui sistem de lentile interschimbabil . Camerele DJI pentru drone au fost transformate intr-un instrument unic si puternic pentru filmarea din mana.

Compania chineza a anuntat lansarea lui DJI Osmo . Magazine şi preţuri - Camera video digitala Sport DJI Osmo de la 61RON! Osmo) Camera Video Outdoor DJI Osmo OM1Black Camera Video Outdoor DJI Osmo OM1Black este o camera video cu. Am ales să-ncep așa materialul despre DJI Osmo, o cameră video care va revoluționa cu. Dar, după părerea mea, mai sunt anumite aspecte de îmbunătățit.


Iată că DJI Osmo a ajuns și în România. E cel mai mișto stabilizator din ăsta de mână cu care m-am jucat până acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare