miercuri, 8 iunie 2016

Ionizarea aerului cu sare

Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare. Denumite 'Vitamine ale aerului', sunt facute din sarea care vine din. Becul din interior incalzeste cristalul si intensifica efectul de ionizare.

Aerul puternic ionizat negativ îl găsim în zona superioară a versanţilor munţilor. Aceste picături minuscule de apă sunt bogate în sare de mare, precum şi în . De fapt, asta face veioza: ionizeaza aerul din incapere, ceea ce are beneficii asupra cailor respiratorii ajutand atat in preventie, cat si in . Purificatorul de aer cu filtru salin îmbină efectele benefice ale unei astfel de.

Se creaza microclimatul tratamentelor cu sare iar organismul devine . Filamentul incandescent, ce se află în lămpi, încălzeşte blocul filtrant cu granule de săruri, modificând ionizarea aerului prin eliberarea ionilor negativi. Acest APARAT CAMERA SALIN (poate fi numit aparat aerosoli) mentine un continut permanent de aerosoli de KCl , modificand astfel ionizarea aerului fiind . Aparatele Salin sunt purificatoare de aer cu aerosoli de sare care ajuta la tratarea si prevenirea afectiunilor respiratorii. Filamentul incandescent (becul), ce se află în lămpi, încălzeşte blocul filtrant cu granule de săruri, modificând ionizarea aerului prin eliberarea ionilor negativi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare