vineri, 24 iunie 2016

Accesorii bosch aquatak 3311

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 33-la cel mai bun pret acum. Gata de utilizare imediat ce este scos din cutie; Sistem de detergent de înaltă presiune şi rapid; Depozitarea în uz a pistolului; Toate accesoriile sunt poziţionate . Bosch AQT 33-CARWASH-SET Masina de spalat cu presiune 13W, 110.

Lungime furtun m (PVC) Greutate (fără accesorii) kg Lance Duze Duză . Bosch AQT 33-Aparat de curatat cu inalta presiune, 13W + Car kit,. Bosch Adaptor accesorii Aquatak pentru masini de curatat cu inalta presiune AQT. AQT 33-face parte din noua gama de masini de spalat cu presiune de la Bosch.

BOSCH AQT 33-Masina de spalat cu presiune 13W, 1bari. Adaptor pentru accesorii Aquatak pentru toate modelele de AQT. Maşină de curăţat cu înaltă presiune,Bosch, AQT 33-1set spalare auto.


Accesoriu pentru masinile de spalat Aquatak 1Aquatak 1200Plus,Aquatak 1plus . Magazine şi preţuri - Aparate de spalat cu presiune Bosch AQT 33-C de la 2700. Bosch AQT 33-Aparat de curatat cu inalta presiune, 13W + Car kit. Accesorii Masini de spalat cu presiune BOSCH Filtru de apa pentru AQT. BOSCH Adaptor pentru accesorii Aquatak pentru toate modelele de AQT.


Bosch AQT 33-de la 2RON - compara ofertele din magazine!

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 33-1 13W, 1Bari + accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare