joi, 16 iunie 2016

Firma salubrizare constanta

POLARIS M HOLDING isi incepe activitatea de salubrizare in anul 199 in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria . Dispecerat salubrizare: +(241) . Polaris M Holding isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 199 in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata .

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Firma salubritate medgidia - Constanta. Constanta au incheiate contracte cu diferite firme pentru deszapezirea dru-murilor. Firma care a câştigat licitaţia pentru salubrizarea municipiului Constanţa, oferindu-i primarului Radu Mazăre şapte milioane de euro pentru a .

Taxa de salubritate se reduce la o treime la Constanţa. Nu vreau să subvenţionez gunoiul celor cu BMW-uri şi A7“, spunea Radu Mazăre în . Desfăşurând activitate de monopol, Polaris şi-a asigurat clientele, cetăţenii şi, deopotrivă, firmele neputând opta pentru un alt operator de salubritate. Firma controlată de familia Martin sfidează indicatorii de.


Serviciul public de salubrizare a municipiului Constanţa care face obiectul acestui . Servicii Salubrizare din Constanta: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe. Alte informatii despre firmaclick pentru a vedea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare