marți, 14 iunie 2016

Colectare selectiva sibiu soma

SOMA salubrizare Sibiu - Companie Le am colectat deja. Soma organizeaza o campanie de colectare a deseurilor voluminoase din tot Sibiul. Colectarea selectivă a deșeurilor va începe din noiembrie în municipiul .

Avand in vedere prevederile legislative actuale si necesitatea reducerii volumului de deseuri, SOMA Bacau deruleaza un program de colectare selectiva a . Colectarea și transportul deșeurilor în municipiul Sibiu se vor realiza după noi. Soma SRL) vor mai fi colectate deșeurile periculoase din deșeurile menajere . Operatorul unic de colectare și transport, SC Soma SRL, a definitivat.

Tag-uri:cand se ridica gunoaiele in Sibiu, colectare selectivă, cum . Cele mai mari probleme sunt în derularea contractului de colectare și transport al deșeurilor. Acest contract a fost câștigat de cei de la Soma . Din noiembrie, când va începe colectarea selectivă a deșeurilor în. Firma Soma va face contract cu Primaria apoi cu o firma din Sibiu . Pentru reprezentanții SC Soma SRL, operatorul căruia i-a fost . Din noiembrie 20sibienii vor colecta selectiv deșeurile din propriile. Sibiu este Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – SC Soma SRL Bacău.


Colectarea gunoaielor se va face selectiv de catre sibieni,.

Soma pentru Sibiu și structurat pe zile, pentru fiecare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare