luni, 6 iunie 2016

Designerul colecției roca the gap

Creat de Antonio Bullo, acest concept este atât compact cât şi funcţional. Un faimos designer industrial, din Veneţia, specializat în ceramică. Inspira,Khroma,Element,Happening,Hall,Meridian,Dama-N,The Gap,Debba,Nexo.

Creată de designerul austriac Erwin Leo Himmel, această colecţie a ales . Colecţii de baie,Soluţii pentru lavoare şi mobilier,Colecţii de baterii,Soluţii de baie,Soluţii de duş,Colecţii de paravane de duş,Colecţii de accesorii,Sisteme de . Roca anunță lansarea Atlas, noua colecție de baterii cu monocomandă din România, colecție care combină un design accesibil tuturor cu . Consultați profilul arhitecților și designerilor care au participat la crearea produselor noastre. De la conceperea produselor și până . Capac WC Roca The Gap cu inchidere lenta. Cele mai importante colecţii Roca şi propunerile lor revoluţionare în materie de design, funcţionalitate şi beneficii.


Meridian, Dama, The Gap, Debba, Victoria, America şi Dama Retro. Giorgetto Giugiaro, designer la Ferrari . Cine este designerul colecției Roca The Gap? Bideu pe pardoseala DAMA SENSO Roca Bideuri pe pardoseala 5lei; Vase WC.


Creată de designerul austriac Erwin Himmel, această colecţie a ales culori intense. Hall va propune o colectie cu forme minimale pentru spatii minimale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare