marți, 14 iunie 2016

Reprezinta simbolic 5 atomi de mg si 3 ioni de mg

Li si ioni de Li;atomi de F si ioni de F; Ionii continuti . Li si ioni de Li;atomi de F si ioni de F; Ionii continuti in fluora de . Li si ioni de Li;atomi de F si ioni de F; Ionii continuti in fluora de calciu CaF2. Ce configuratii electronice au ionii primelor elemente? Structura atomului de magneziu si de azot.


Mg)K=L=M=2(vine pus ca o putere dar merge si asa) Azot=(N) K=L=astept funda.

Deoarece are electroni pe ultimul strat, atomul de clor este instabil și caută un element cu. Clorurile alcătuiesc cea mai mare parte a sărurilor din apa oceanică - ionii de clorură reprezintă aproximativ din masa oceanica. Magneziul este al optulea element și al treilea metal după aluminiu și fier ca abundență în scoarța solidă terestră,.


Compuși; Răspândire; Producere. O altă utilizare o reprezintă îndepărtarea sulfurilor de pe fier și oțeluri. Elementele chimice pot fi formate din unul sau mai multi atomi. N; g O; g Cl; katom-g Cu; katom-g Ag; katom-g Au?


Acesti nuclizi izotoni se exprima simbolic sub forma: ; , cu conditia: A - Z =. Efectul fotoelectric nu se produce dacă energia fotonului incident este mai mică decât.

Kerma reprezintă energia cinetică eliberată în mediu şi caracterizează expunerea. Cristalele LiF:Mg,Ti pot detecta doze între 20µGy şi câŃiva Gy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare