marți, 19 septembrie 2017

Gazeta de sud condoleante

Sincere condoleante familiilor indoliate. Stanica Ion si ii transmit sincere condoleante. Preşedintele Traian Băsescu a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe preşedintelui Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, în urma atentatului terorist .

Sever Popescu regreta trecerea in nefiinta a pretuitului om si medic, dr. Sincere condoleante familiei indoliate in urma decesului celui care a fost Antonescu Marcel. Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a transmis condoleanțe familiei plutonierului mehedinţean Ion-Lucian Leuştean, decedat astăzi la spitalul militar, după ce . Sincere condoleanţe pentru pierderea celui ce a fost profesor FLORIŢĂ CONSTANTIN, din partea finiilor familia Petcu.

Cotidianul oltenilor de pretutindeni. Un tânăr, de de ani, din Craiova, Alexandru Grămadă Jr. Iulcost“, şi-a pierdut viaţa ieri-dimineaţă, în urma unui accident de . Un accident grav de circulație a avut loc joi pe DN la intrarea în comuna doljeană Coșoveni.


Vizualizare anunturi gratis- 40. Tag: anunturi,condoleante,gazeta,de,sud . Anunțuri CONDOLEANȚE din Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava și Vaslui oferite de Evenimentul.

Cea mai completă ofertă de anunțuri din Regiunea de . Premierul Victor Ponta a transmis, vineri dimineaţă, printr-o scrisoare de condoleanţe adresată preşedintelui Africii de Su Jacob Zuma, . Cuvantul Libertăţii - ziar online, Craiova Oltenia, ştiri, noutăţi, informaţii de ultimă oră. Primeste, te rog, cele mai adanci si sincere condoleante ca urmare a . Va rog sa primiti cele mai sincere condoleante si profunda mea . MAE TRANSMITE CONDOLEANŢE FAMILIEI PREŞEDINTELUI FONDATOR AL NAŢIUNII SUD-AFRICANE, NELSON MANDELA, POPORULUI . HC Dobrogea Sud Constanţa-CSM Focşani 200 33-26. Băieţii noştri nu au reuşit din păcate să producă surpriza în partida de la malul marii.


Mesaj de condoleanţe în memoria bibliotecarei Elena Stancu. Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare