miercuri, 13 septembrie 2017

Youtube minuni dumnezeiesti

Omul care a vazut lumea cealalta - Acest om a vazut Raiul si Iadul -Dincolo de povestiri - Duration: 27. Mix - MINUNI şi SEMNE DUMNEZEIEŞTI ! Sfântul Ioan Iacob Românul de la Hozeva (1913-1960) a fost total împotriva.

ARSENIE BOCA - CLARVIZIUNI, MINUNI SI INVATATURI ALE. Minune Dumnezeiasca - Icoana Mantuitorului Iisus Hristos care deschide ochii, de la Biserica. Pustnicul Ioan - Minuni cu oamenii de azi.


SubscribeSubscribedUnsubscribe 3482.

Ibis Florin; videos; 4views; Last updated on Jan 2013. Fecioara Maria s-a aratat crestinilor pe cerul din Egipt. Minune in Egipt: Fecioara Maria se arata pe cer. Biserica Sfânta Teodora din Peloponez, localizată în aşezarea Vasta (Grecia), este una dintre cele mai minunate bisericuţe din lume, fiind . Conştient sau inconştient, cu toții facem sacrificii într-un fel sau altul.


Din nefericire, mult prea mulți dintre noi ne sacrificăm sănătatea, familia, . In aceasta pagina am sa postez articole cu reportaje facute de diferiti oameni pentru a distribui mai departe si a va arata si dumneavoastra, cat de Bun si de . Una dintre minunile Sfantului Nicolae, care a creat multa tulburare in randul comunistilor, incordati foarte tare in a o ascunde si a o trece in . Pelerinajele la moaştele făcătoare de minuni, icoanele izvorâtoare de mir.

Dumnezeieşti să fie chiar excepţia care ar trebui să ne . A luat punga, a sunat autorităţile şi atunci s-a produs minunea. Marea MINUNE care adevereste unicitatea ORTODOXIEI, reafirmat in fiecare an, la Mormantul. Minunea este ceva ca o taină dumnezeiască. Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini.


Muntele Taborului, Varac îl biruie pe Sisara, cu minune dumnezeiască, despre care grăieşte şi Proorocul David: ,,Fă-le lor ca lui . Sfântul ierarh Nectarie (1846-1920), făcătorul-de-minuni din Eghina (Egina), a fost. SEMNE ŞI MINUNI DUMNEZEIESTI , ÎN ZIUA SFINTILOR TREI IERARHI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare