luni, 1 aprilie 2019

Intretinere pantofi piele

Intra pe site-ul Otter si vezi colectia completa de produse de intretinere. Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,. Crema pentru pantofi de culoare alba, .

Sfaturi pentru întreţinerea corectă a încălţămintei:. Pentru aceasta luaţi puţină apă, picuraţi pe pantofii din piele, şi cu o ţesătură de bumbac . Exista cateva trucuri pentru intretinerea eficienta a incaltamintei din piele,. Curatarea pantofilor din piele se face zilnic, cu foarte mare atentie.

Descopera oferta de produse de intretinere pentru incaltaminte din piele naturala. Cumpara online incaltaminte si curele Marelbo. Curatarea si ingrijirea corecta a pantofilor de piele naturala va prelungi viata acestora. Daca sunt purtati foarte mult timp, pantofii confectionati din imitatie de piele se decoloreaza rapi existand si posibilitatea formarii unor cute . Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei. Inainte de prima utilizare, aplicati crema de pantofi, daca e necesar mai dati o . Cred ca nu exista om care sa nu aiba acasa macar un obiect din piele, precuo geaca, pantofi, curea, geanta, etc.


Incaltamintea Ecco este din piele. Pentru ca pielea sa ramana moale dupa ce a fost purtata in ploaie este necesar sa folositi produse de ingrijire.

Descopera solutii simple cu ajutorul carora iti poti proteja ploaie si umezeala incaltamintea din piele naturala, astfel incat sa o pastrezi . Incaltamintea din piele (la fel ca si cei facuti din piele sintetica sau textila) nu sunt 1 rezistenti la umezeala – impregnarea potrivita . Filed Under: Incaltaminte Tagged With: curata pantofii, incaltaminte curata, pantofi murdari. Merita min pentru intretinerea pantofilor. Pentru a prelungi viața pantofilor și ghetelor este bine să știm. Pentru fiecare tip de material – piele, piele întoarsă, textil, sintetic. Purtați pantofii alternativ, lăsând întotdeauna o zi între purtări.


Este nevoie de un timp de relaxare a pielii. Purtarea zilnică îmbătrânește pielea . Incaltamintea cu fete din piele de antilopa sau nabuc, uscata, se curata cu o perie speciala pentru pielea. Nu se va intrebuinta, in acest sens, ceara de pantofi. Odată cu venirea toamnei scoatem din garderobă obiectele din piele: pantofi, mănuşi, jachete. Pentru a le putea purta din nou, au nevoie de . Obiectele din piele : haine, poşete, pantofi, mănuşi, nu se lasă cu praf şi.


Uitandu-se pe eticheta de intretinere si doar vazand haina, cei care . Iata cum sa cureti principalele tipuri de pantofi:. Este bine sa cureti pantofii din piele cu ajutorul unei carpe din bumbac inmuiata intr-o solutie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare